Arsenal nudio Almuniju i Fabijanskog Aston vili


Golman tima iz Birmingema Bred Fridel bio je zainteresovan da pređe u Fulam ukoliko se oslobodi mesto na Krejven kotedžu odlaskom Marka Švarcera u Arsenal.
 
 
Kako bi urbzali transfer, "tobdžije" su Vili ponudile svoje ne tako blistave opcije na golu kako bi Fridel odmah imao zamenu među stativama.
Ipak, do transfera na kraju nije došlo jer je Martin O'Nil napustio Vilu, a ni Arsenal nije želeo da prihvati željenu cenu Fulama za usluge Marka Švarcera.   

Agent Baneta Ivanovića: Ne razgovaramo sa Juveom

 

 

 

Defanzivac Srbije se ustalio u prvoj postavi šampiona Engleske i sjajnim partijama prošle sezone je privukao pažnju brojnih evropskih klubova, a mediji su ga tokom leta "selili" širom Evrope, od Reala do Juventusa.

 

 

Međutim, Vlado Borozan je rekao za “Kalčkomerkato” da nema nikakvih pregovora osim onih sa “plavcima” o produžetku saradnje, koja prema važećem ugovoru ističe 2011. godine.

 

“Trenutno se ništa ne dešava, ni sa kim ne razgovaramo, pa ni sa Italijanima. Nema nikakvih problema u pregovorima sa Čelsijem, sve teče normalnim tokom, moj klijent je rekao svoje uslove, a londonski klub se trudi da ih ispuni. Mirni smo, on je sjajan igrač, mnogi se interesuju za njega, a mi smo fokusirani samo na pregovore sa njegovim klubom”, rekao je Borozan.